ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ
ΣΤΟ SITE MOY

Μπορείτε να περιηγηθείτε σύροντας τις σελίδες
και κάνοντας στάση όπου επιθυμείτε!

Γνωρίσετε κάποια πράγματα για μένα.

Κάνοντας στην αρχή κλικ
ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
Στο μονοπάτι της Αρετής
Μάρκος Αυρήλιος
Η Σχοινούσα που αγάπησα
Image not available
Image not available
Image not available
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχεις κάτι στο μυαλό σου; Κάτι που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μου; Μια ιδέα;
Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου
με e-mail ή στο facebook

Arrow
Arrow
Slider

magopoulou ioanna2« - Μα τι κάνει η κοπέλα», θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος που δεν έχει πολλές σχέσεις με τη γυμναστική και βλέποντας αυτήν τη φωτογραφία.

magopoulou ioanna

Η αθλήτρια κοιτάζει χαμογελαστή τις κορίνες κι ετοιμάζεται να τις πιάσει στα πλαίσια ενός προγράμματος μέσα στο αγωνιστικό ταπί. Φαίνεται περίπλοκο ναι, με βάση τη θέση του σώματός της, αλλά η αθλήτρια φαίνεται σίγουρη για τη πρόθεσή της να τις αρπάξει, σαν να ...παίζει μαζί τους. Κι αν πέσουν; Πως θ΄αντιδράσει άραγε; Θα της φύγει το χαμόγελο καθώς θα μαζεύει τις κορύνες από τα ταπί, η θα συνεχίσει να χαμογελά προσδοκώντας σε ένα καλύτερο άρπαγμα μέσα στο πρόγραμμα; Κανείς δε ξέρει, αλλά ο καθένας τελικά ορίζει τις δικές του προσδοκίες με βάση τη θέλησή του για μια ευτυχισμένη ζωή.  Η γυμναστική είναι μια μικρογραφία στο «αγωνιστικό» μονοπάτι της ζωής μας μέσα στο οποίο θα χρειαστεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τις δικές μας «κορίνες». Το αν θα τις κοιτάξουμε με χαμόγελο ή γεμάτοι από φόβο, εξαρτάται από το πόσο έτοιμοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε τη κάθε πτώση. Η ευτυχία της ζωή μας εξαρτάται από τη ποιότητα των σκέψεών μας λέει ο φιλόσοφος Μάρκος Αυρήλιος. Αυτό διδάσκει (ή θα έπρεπε τουλάχιστον να διδάσκει) η γυμναστική, ένα καθαρά ατομικό – ψυχολογικό άθλημα το οποίο καλλιεργεί τη θέλησή μας να παλέψουμε στη ζωή μας.

Η δύναμη της της τέχνης της φωτογραφίας, είναι να μπορεί να φυλακίζει τον χρόνο σε μια απειροελάχιστη στιγμή της προσπάθειας, μέσα από την οποία μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πράγματα που συνήθως τα ..προσπερνάμε!

Για την ιστορία, η κοπέλα της φωτογραφίας Η πρωταθλήτρια Ιωάννα Μαγοπούλου, έπιασε με επιτυχία τελικά τις κορύνες στον αγώνα της Κυριακής και της εύχομαι την ίδια επιτυχία να έχει στη ζωή της διατηρώντας το ίδιο χαμόγελο αυτοπεποίθησης μπρος σε κάθε ενδεχόμενο...


 Αντώνης ΚεραμιδάςΟ Αντώνης Κεραμιδάς είναι φωτογράφος, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής ενόργανης γυμναστικής, εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη διοίκηση επιχειρήσεων (Μ.Β.Α). Δημιούργησε το adonisk.gr προκειμένου να αναδείξει την καλλιτεχνική πλευρά της φωτογραφίας γυμναστικής και χορού και όχι μόνον. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί του εδώ 


Pin It